EN

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, “İşte benim hikayem” isimli kitap dağıtımında konuştu

“Kıbrıs tarihini, kültürünü ve Kıbrıs insanını öğrenerek büyüyün”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Sibel Tatar öncülüğünde Arabahmet İlkokulunda Prof. Dr. Vamık Volkan’ın hayatının anlatıldığı, Dr. Erdem Beyoğlu tarafından yazılan ve Meltem Balım tarafından resmedilen “İşte benim hikayem” isimli kitap dağıtımına katıldı.
 
Sibel Tatar, kitap dağıtımında yaptığı konuşmada, çok güzel ve anlamlı bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Sibel Tatar, Lefkoşa’da doğan, Türkiye’nin ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitimine devam eden ve birçok kitap yayınlayıp, 5 kez Nobel Ödülüne aday gösterilen psikiyatri profesörü Vamık Volkan’ın hayatını okumanın ve kendisini tanımanın önemine dikkat çekti.
 
Kitabı yazan Dr. Erdem Beyoğlu’na teşekkür eden Sibel Tatar, öğrencilere hitaben “Kıbrıs tarihini, kültürünü ve Kıbrıs insanını öğrenerek büyüyün” dedi.
 
Sibel Tatar, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ı geçtiğimiz günkü ölüm yıldönümü nedeniyle, Kıbrıs Türk Halkının varoluş ve özgürlük mücadelesi lideri Dr Fazıl Küçük’ü ise bugünkü ölüm yıldönümü nedeniyle saygıyla andı.
 
Dr Erdem Beyoğlu da konuşmasında kitap dağıtımının Sibel Tatar’ın girişimleriyle yapıldığını belirterek, teşekkürlerini sundu.